דלג לתוכן

ראש המועצה לין קפלן פגישת הכרות עם מוטי עבו (פ. 7.1.21)

השבוע התקיימה ביוזמת ראש המועצה לין קפלן פגישת הכרות ותחילת עבודה עם מוטי עבו, מנהל מחוז מרכז בחברה למתנ"סים.
מוטי אבו ציין שהמהות של המתנ"ס בכל יישוב ויישוב היא להוביל ולפתח מהלכים קהילתיים כאשר הרשות המקומית מובילה את המדיניות והחזון.
לין קפלן ציינה שחיזוק הקהילה והחינוך הלא פורמלי היא אחת המטרות שהיא הציבה לרשות ולכן היא מברכת על התפיסה של החברה למתנ"סים ורואה במתנ"ס תל מונד גוף מרכזי וחשוב במימוש החזון הקהילתי של תל מונד שיגובש ביחד עם חברי הדירקטוריון.
ראש המועצה ביקשה ממנהל מחוז המרכז בחברה למתנסים להתקדם עם מינוי מנכ"ל/ית למתנ"ס תל מונד ובהתאם לכך הוחלט שהחברה למתנ"סים יוצאת לתהליך איתור.
המנכ"ל/ית תיבחר לאחר בחינת המועמדים על בסיס חוות דעתה של ראש הרשות.
בהזדמנות זו מביעה ראש המועצה את תודתה הגדולה למנהל המתנ"ס היוצא אבי אליהו על ניהול מתנ"ס תל מונד במשך 14 שנים ומאחלת לו הרבה הצלחה בהמשך דרכו ופעילות פורה ומוצלחת כנבחר ציבור בתל מונד.