תושבים נכבדים – הנחיות ועדכונים בעקבות הקורונה

תושבים יקרים שבוע מבורך ובשורות טובות,

ימים לא פשוטים עוברים על כולנו. קורונה.
בתחילה היינו בתקווה שהמגיפה תפסח עלינו או לפחות רק תכה בנו חלושות, אך היום אנו מבינים שהאחריות להדברת הקורונה מונחת בעיקר בידינו.

אחריות אישית וערבות הדדית.
אנו נדרשים להיזהר, להישמר ולמלא את ההנחיות והוראות משרדי הממשלה.

החל מיום חמישי אנו, במועצה, מקיימים ישיבות הערכה ובמוצ"ש אף חלקנו את עובדי המועצה לעבודה בשתי משמרות כך שהשירות לתושבים ימשיך כסדרו.
היום נכנסו צעדים חדשים, חריגים ומחמירים – ואנו נדרשים לפעול על פיהם.

מחלקות המועצה והשירותים הניתנים דרכם – ימשיכו לעבוד כסדרן: החינוך על שלוחותיו, הפעלת המוקד הישובי,

תשתיות וטיפול במפגעים, תברואה, ניקיון ומיחזור, גינון, פיקוח יישובי, מחלקת רווחה על כל מערך העובדים הסוציאליים.

תודה לתושבים שהתקשרו ובקשו להתנדב לסייע לאוכלוסייה המוחלשת ולוותיקי המושבה.
ניתן לצור קשר עם דינה וולדמן במשרדי המועצה 052-9515522
ועם נעמי רבינוביץ – 054-4960157

ובהרחבה,
כל מוסדות החינוך יפסיקו לפעול, בכלל זה ייסגרו גם מסגרות החינוך המיוחד, מעונות היום, המשפחתון, הצהרונים (קייטנות פסח).

בגני הילדים ובתי הספר – ניתן יהיה לקבל ציוד אישי של התלמידים. מי שמעוניין לקבל חפצים שהושארו בכיתות הלימוד מתבקש ליצור קשר בטרם הגעה.

המרכז הקהילתי – יעבוד אף הוא במתכונת חירום. כל פעילויות החוגים והאירועים מושהים. בימים הקרובים ייצא עדכון לגבי מדיניות ההחזרים עפ"י המדיניות. פרטים במתנ"ס.

הספרייה – תעבוד במתכונת מיוחדת. קבלת קהל עפ"י תיאום מראש בלבד על מנת לשמור על כלל התקהלות של 10 איש. ציבור המשתמשים – אנא השתמשו בג'ל היגייני בכניסה לספרייה.

בתי כנסת – קבלו הנחיות של עד 10 אנשים תוך שמירת מרחק של 2 מטרים בן אדם לרעהו. תודה לרב שלמה צדוק שליט"א על שתוף הפעולה.

קבלת קהל – לא תהיה קבלת קהל במשרדי המועצה, אך עובדי המועצה ערוכים למתן שירות בדרכים הבאים:

•פניה ע"י שליחת מייל לכתובת : moked@tel-mond.muni.il
•פניה טלפונית במוקד "קשובים לתושב" : 09-7774100
•פתיחת פניה ע"י האפליקציה היישובית : יש להוריד את האפליקציה
"תל מונד" בחנות האפליקציות מכל נייד .

תושבים יקרים,
תקופה זו דורשת מאתנו סבלנות, עזרה הדדית ובמיוחד שמירה על הכללים וההנחיות.
בואו, בכוחות משותפים, נעבור תקופה מאתגרת זו בבריאות איתנה.
שלכם,
עו"ד שמואל סיסו