תושבים יקרים כמעט שבת שלום 9.10.20

תושבים יקרים כמעט שבת שלום
ורגע לפני חג שמחת תורה,
ראשית לכל דבר, מבקש אני להודות לכם על ההבנה, שיתוף הפעולה והנכונות שלכם להישמע להנחיות .
למרות כל הקשיים – הצלחנו בכוחות משותפים – להוריד בצורה משמעותית את העקומה ואת מספר המאומתים והמבודדים.
ממספר שיא של 79 מאומתים ירדנו היום ל-45.
אתמול בחדשות ערוץ 12 צויינה תל-מונד לשבח על המגמה החיובית והמעבר החד, תוך זמן קצר מהצבע האדום .
תודה לכל אחת ואחד מכם תושבים יקרים, תודה לנקודת המשטרה בפיקודו של רס"מ שלומי מלכה ותודה גדולה לפיקוד העורף על המשל"ט – חמ"ל שהוקם וממנו בכל יום קיבלנו החלטות (לעיתים החלטות לא פשוטות שגרמו לתרעומת ואי נוחות).
אלוף פיקוד העורף, האלוף אורי גורדין, מפקד המחוז אל"מ אריאל בליץ וצמרת הפיקוד כמו גם צמרת הפיקוד המשטרתית – מפקד המרחב תנ"צ חיים שמואלי ומפקד תחנת שדות רב פקד אופיר אסולין ציינו לשבח – בביקורים שקיימו איתנו במשל"ט חדשות לבקרים – את העבודה המאומצת שנעשית במועצה למניעת שרשרת ההדבקה.
תושבים יקרים,
אנו מבינים כי עלינו לנהל שגרת חיים בצל הקורונה.
אנו מבינים עד כמה היא מתעתעת וכי מוטל עלינו – עכשיו – יותר מתמיד לשמור על ההנחיות כדי לשמור על החיים שלנו. של היקרים לנו.
אנו עומדים בפני חג המסמל אחדות, שמחה, הודייה. חג שמחת תורה.
אני פונה ומבקש מכם, אנא שמרו והשמרו.
עטו מסכות והקפידו על מרחק איש מרעהו. מנעו התקהלויות.
בתקופת הסגר הכללי תוכנית הרמזור אינה בתוקף, אך יחד עם המאמץ המשותף ושיתוף הפעולה שלכם, התושבים, תל-מונד תצבע בירוק משמח ומרענן מיד עם סיום הסגר.
יחד עם זאת, על מנת שנחוש כולנו את אווירת החג ושמחת התורה, העמדנו רכב מנגן שיעבור ברחבי המושבה וישמח את התושבים – עם צאת השבת.
בואו ונחגוג עם המשפחה הגריעית שלנו.
נצא למרפסות ולכניסות הבתים ונשיר ביחד. ונשמח ביחד שהרי כוחנו – תמיד באחדותנו.
אחריות אישית וערבות הדדית.
זו לא סיסמא. אצלנו זו המציאות! עובדה.
מקרב לב, מאחל אני לכם,
חג שמחת תורה ושבת טובה.