תושבים יקרים, הודעה בדבר תכנון (עתידי) – חיבור כביש 553 לכביש 6

המועצה הארצית לתכנון ובניה החליטה לתכנן את כביש 553 ולהאריך אותו ממחלף דרור ועד כביש 6.

מדובר בכביש דו מסלולי ודו נתיבי. הכביש אמור לעבור בסמוך לישוב תל מונד ויחצה את הישוב עין ורד שבמועצה האזורית לב השרון.

ראשי הרשויות של מ.מ תל מונד ומ.א לב השרון החליטו על שיתוף פעולה ומעורבות כבר מתחילת שלבי תכנון הכביש הראשוניים כדי לשמור על הישובים ואיכות חיי התושבים. לשם כך הוקם צוות משותף לשני הישובים.

עמיר ריטוב ראש המועצה האזורית לב השרון : "גם אם הכביש מספק פתרונות תחבורתיים לתושבי האזור , עדיין הוא יכול להיות מפגע ומטרד ולכן יש חשיבות רבה לשיתוף הפעולה בין הרשויות ומעורבות מצידנו כבר בתחילת הליכי התכנון."

ראש המועצה, עו"ד שמואל סיסו: "כפי שציין ידידי עמיר ריטוב, וברוח שיתופי הפעולה הקיימים בינינו בתחומים נוספים, נדאג שכל הסלילה של כביש זה תשמור על איכות חיי התושבים מכל הבחינות – בטיחות, הרחבת הכביש ואיכות סביבה הכוללת התקנת קיר אקוסטי, מניעת עשן מפליטת כלי הרכב, מניעת רעשים ועוד. בכל שלב נשתף את התושבים ונשמע את הצרכים מהשטח עצמו".