רכז תחנת שי"ל אזורית השרון

נא להכיר – הראל אוזנה – רכז תחנת שי"ל אזורית השרון

הראל אוזנה נבחר לאחר מכרז פומבי לניהול תחנת שי"ל אזורית השרון  הממוקמת בתל-מונד.

תחנות מקומיות בשלבי הקמה ברשויות השותפות למיזם: אבן יהודה, לב השרון, פרדסיה, קדימה צורן ותל-מונד.

לפני מספר חודשים הוחלט על-ידי משרד הרווחה להקים תחנת שי"ל  איזורית, שירות ייעוץ לאזרח בתחומי מיצוי זכויות כגון: זכויות בביטוח לאומי ומשרדי ממשלה, יעוץ ראשוני לדיני נזיקין ומשפחה, התנהלות מול הוצאה לפועל, זכויות עובדים ועוד.

הראל אוזנה (31), מתגורר בחריש, בעל תואר ראשון במשפטים, התמחה בלשכה המשפטית הראשית של משרד המשפטים בירושלים בתחומי משפט מנהלי, חוזים, מכרזים ותביעות.

הראל עסק בעברו גם בתחום הדוברות, ניהול מדיה חברתית, דיגיטל ותקשורת. להראל ניסיון בליווי תיקי לקוחות הסיוע המשפטי במסגרת התנסות מעשית באגף לסיוע משפטי של משרד המשפטים וכן התנסות בלשכת היועץ המשפטי למבקר המדינה.

הראל עובד מזה כחצי שנה במועצה המקומית תל-מונד, כחלק מצוות המחלקה לשירותים חברתיים, בתפקיד רכז התנדבות ושי"ל (בהקמה).

במסגרת תפקידו קידם פרויקטים קהילתיים בתל-מונד, ביניהם: פרויקט "ג'וב-מונד" לייעוץ בתחום התעסוקה ופרויקט להתנהלות כלכלית נבונה בשיתוף פעולה של המועצה וארגון "פעמונים".

אנו מקדמים את הראל בברכה ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך הדרך.