ראש המועצה לין קפלן בפגישה ראשונה עם מפקד משטרת תל-מונד רס"ב שלומי מלכה

היום, יום שלישי, 5.1.21 התקיימה בלשכת ראש המועצה לין קפלן פגישת עבודה ראשונה עם מפקד נקודת משטרת תל-מונד רס"ב שלומי מלכה ומנהל מח' בטחון במועצה גלי שניר.
רס"ב מלכה עדכן את ראש המועצה על נתוני הפשיעה בתל-מונד והדגיש כי חלה ירידה דרסטית (בשש השנים האחרונות) בעיקר בשל עבודת ההתנדבות המשמעותית שעושים מתנדבי המשמר האזרחי.
רס"ב מלכה: "כיתת הכוננות שלנו פעילה גם בשגרה וגם בעיתות חירום.
גם כשמדובר בפגעי טבע ובוודאי בכל אירוע חריג המתרחש בישוב בכל שעות היום והלילה.
אני חייב לציין גם את מתנדבי סיירת ההורים והמשמר האזרחי הקלאסי".
רס"ב מלכה ברך את ראש המועצה על כניסתה לתפקיד והחמיא לה על הדרך שבה היא רואה את הדברים והרצון למתב את שירותי המשטרה לתחושת הביטחון של התושב.
סוכם כי תתקיים פגישת עבודה חודשית.
כמו כן תקבע פגישה עם מפקד "שדות".
ראש המועצה לין קפלן החמיאה לרס"ב מלכה ולגלי שניר מנהל מח' הביטחון על העבודה הטובה שנעשית בתל-מונד,
ביקשה להודות לכל התושבים המתנדבים המקדישים את זמנם ומרצם, יוזמים ומסייעים – לטובת כלל התושבים ואיחלה שיתוף פעולה פורה בין כלל הגורמים שנכחו בפגישה.
בהזדמנות זו ביקשה ראש המועצה ממש"ק הנקודה מלכה לחדד ולעדכן את התושבים כי ניתן להגיש תלונות גם בנקודת המשטרה בתל-מונד ואין חובה לנסוע למשטרת "שדות".
במידה והנקודה סגורה ניתן ליצור קשר טלפוני עם מספרי הטלפון המופיעים על דלת הנקודה.