קול קורא לרכישת מדיחים 2.2.21

ראש המועצה, לין קפלן חתמה היום על "קול קורא" לרכישת 25 מדיחי כלים לגני הילדים שישמשו את הצוות והילדים.
המשרד להגנת הסביבה תקצב את המועצה המקומית תל-מונד בסכום של 90.000 ₪ להתקנת מדיחי הכלים במטרה לעודד את השימוש בכלים רב פעמיים, להקניית הרגלים סביבתיים לילדים, מניעת היווצרות פסולת שאינה מתכלה ובכך לגרום להפחתה דרמטית בכמויות הפלסטיק המזהם בכל רחבי הארץ.
ראש המועצה לין קפלן: "השימוש בכלים חד פעמיים מוביל לזיהום משאב הטבע. חשוב שהחינוך לקיימות יוטמע כבר בגיל צעיר.
מעבר להיבט הסביבתי, למהלך זה חשיבות חינוכית, שתייצר מודעות סביבתית אצל הילדים כבר מגיל צעיר. הילדים הם הסוכנים הטובים ביותר לשינוי, עידוד וקידום ערכי קיימות.
נמשיך לפעול להפיכתה של תל-מונד למובילה גם בתחום איכות הסביבה ".
לצורך מיזם חשוב זה תקבל המועצה, כאמור, מהמשרד להגנת הסביבה תקציב של 90,000 ₪.
תודות לחבר המועצה, עו"ד רותם ריעני שפעל מול המשרד להגנת הסביבה לקבלת האישור התקציבי לפרויקט זה.