פגישת הכרות ועבודה – מתנ"ס תל- מונד

ראש המועצה, לין קפלן יזמה פגישה במתנ"ס בהשתתפות מוטי עבו, מנהל מחוז מרכז בחברת המתנ"סים וסגנו דורון חמו. ישיבה זו התקיימה עם מ"מ מנהל המתנ"ס דרור גרינבלום ועובדי המתנ"ס שחזרו מחל"ת לאחר תקופה ארוכה.
דרור ציין כי 3 עובדי ליבה עזבו את המתנ"ס: מנהלת חשבונות, מזכירה ורכזת מוסיקה ופנאי.
לאחר הצגת הנוכחים איחל
מוטי עבו לראש המועצה הצלחה מלאה בתפקידה וציין כי המרכז הקהילתי עבר טלטלה עזה כאשר המשימה העיקרית כיום – להחזיר את המתנ"ס למקומו המקצועי ולתת אפשרות לכלל הקהילה לחזור לשגרה.
ראש המועצה הודתה על המעורבות הטובה והמקדמת של מנהל המחוז ושטחה את החזון להפוך את תל-מונד לרשות מובילה, מאפשרת ומחדשת. עם ערכים של שקיפות, מינהל תקין. מקום המקדם יוזמות – כאשר למתנ"ס יש מקום מרכזי וחשוב בישוב.
לין קפלן: "מבחינתי, למתנ"ס יש מקום מרכזי וחשוב בישוב, ואני רואה בו גוף שיכול להוביל תהליכים גדולים ועמוקים – לכלל האוכלוסייה."
ראש המועצה דיווחה כי נבחרו חברי הנהלה חדשים ומנהל מתנ"ס ייבחר בימים הקרובים וסיימה בברכה של הצלחה, שיתוף פעולה וכבוד הדדי.
ייתכן שזו תמונה של ‏‏‏אדם אחד או יותר‏, ‏אנשים עומדים‏‏ ו‏בתוך מבנה‏‏