פגישה עם פיקוד העורף 14.2.21

פגישה עם פיקוד העורף.
בפגישה שהתקיימה היום, 14.2.21 בלשכת ראש המועצה לין קפלן עם מפקד הנפה בפיקוד העורף אל"מ (מיל) איתמר גמליאל ויקל"ר הישוב סא"ל (מיל) גדעון בר חמא שטח גמליאל את גזרת הנפה ופריסת 14 הרשויות עליהן הוא חולש בדגש על הרמזור והמשמעות הנגזרת מכך.
לאור ההתפשטות המהירה של המוטציה הבריטית הדגיש גמליאל כי הקורונה עם המוטציה הזו פוגעת מהר יותר וכמות החולים המאומתים עם סימפטומים קשים גדולה יותר ובגילאים צעירים מאוד.
כמו כן סקר גמליאל את שאר התפקידים (מעבר לקורונה) שממלא פיקוד העורף אל מול הרשות בכל הנוגע למעבר בין שגרה לחירום ולשמירה על רצף תיפקודי של עובדי המועצה בזמן חירום. מפקד הנפה שיבח את ההתנהלות המעולה של המועצה המקומית באימונים האחרונים והדגיש כי תל-מונד נמצאה ברמת מוכנות גבוהה ביותר בכל התרגילים והתרחישים שהועברו.
לין קפלן, ראש המועצה בקשה לבדוק אפשרות של פתיחת מתחם לבדיקות ווק-אין עוד השבוע בישוב, וראש הנפה התחייב לבדוק את האפשרות בחיוב ולעדכן בהמשך.
ייתכן שזו תמונה של ‏‏‏אדם אחד‏, ‏‏יושב/ת‏, ‏מדי צבא‏‏‏ ו‏בתוך מבנה‏‏