סיכום מליאת מועצה 24.5.18

במליאת המועצה המקומית שהתקיימה היום , 24.5.18, ביקש ראש המועצה להעלות שני סעיפים נוספים בנוסף ל-4 הרשומים:

1. הגשת ערר ביחד עם הוועדה המרחבית לתכנון ובניה "שרונים" על ביטול ודחיה של תוכנית אזור התעסוקה בתל-מונד.

סיסו: " בשום מדינה מתוקנת תוכנית שנבנתה במשך שנים וקיבלה את כל האישורים נפלה ברוב של שני נציגים שהצביעו נגדה מול אחד שצודד בה.
לא יתכן להחליט לבטל תוכנית שמשמשת כעורק חיים של ישוב בהינף קולמוס , לאחר דיון של מספר דקות.

ההחלטה לדחות את אזור התעסוקה בחלקה הדרומי של המושבה קרוב מאוד לכביש 4 אינה מבוססת , נוגדת נוהל תקין ושערורייתית.

יתרה מזאת התוכנית נעשתה בתיאום מלא עם דניאלה פוסק שהיתה מנהלת המחוז במשרד הפנים.
הריני להסב את תשומת לבכם כי בפרוטוקול מספר 2018007 של הוועדה המחוזית של תכנון ובניה מחוז מרכז – המונח לפניכם – הטיעון היחידי הינו חוסר מענה תחבורתי מלא… בושה!!!

כפי שציינתי בתחילת דברי אנו נגיש ערר חריף ביחד עם "שרונים" כבר בימים הקרובים ונפעל בכל הכלים המשפטיים העומדים לרשותינו".

2. ראש המועצה דיווח על נסיעתו הקרובה לכנס ראשי ערים בצרפת במימון המארחים.
מתאריך 5.6.18 ועד לתאריך 7.6.18.

כמו כן אושרו פה אחד בישיבה זו הדברים הבאים:
פתיחת תבר"ים להנגשת כיתות אקוסטיות, עיצוב מרחבי למידה ברבין ושידרוג ציוד תקשוב בבתי הספר "אור תורה" ו "ניצנים".

בנוסף אושר פתיחת חשבון ייעודי לתוכנית 182 א' הנמצאת בשולי שכונת גירון.
הישיבה ננעלה