"ניהול שגרת חיים בצל הקורונה"

אלוף פיקוד העורף, האלוף אורי גורדין בישיבת עבודה היום בתל-מונד 4.10.2020
אני מתרשם מאוד מעבודה שנעשית כאן, במועצה, למניעת שרשרת ההדבקה. שיתוף הפעולה בין הרשות עם אנשי פיקוד העורף והמשטרה – מעורר כבוד".
במפגש השתתפו, בנוסף לצמרת הפיקוד: אל"מ אריאל בליץ, אל"מ איתמר גמליאל, גם מפקד המרחב תנ"צ חיים שמואלי ומפקד תחנת שדות רב פקד אופיר אסולין.
ראש המועצה עו"ד שמואל סיסו סקר אחר הפעולות אותן בצעה המועצה מאז פרוץ הקורונה לחיינו.
כמו כן התייחס לתקופה שבה נצבעה המושבה בצבע אדום והדרכים למיגור המגמה כולל המשך הסיוע לאוכלוסייה שזקוקה לכך.
האלוף הדגיש כי ההסברה לציבור לצד אכיפת הבידוד ומניעת התקהלויות היא קריטית.
האלוף גורדין: "להתדרדר לצעד אדום מאוד קל. מספיק להשתתף במסיבה, חתונה או בר מצוה, תפילה רבת משתתפים או כל התקהלות בגני משחקים וכו' – ולהמשיך את שרשרת ההדבקות.
הקורונה תלווה אותנו לעוד זמן, ומוטל עלינו ללמוד לצילה ולשלוט לאורך זמן וביציבות בתחלואה נמוכה".
אל"מ בליץ:
"סיסו היקר,
הערכה על הובלת ביקור מקצועי וענייני היום של מפקד הפיקוד.
הערכה רבה.
יישר כוח.
בליץ. מפקד מחוז דן פקע"ר."