ממשיכים להציג בפניכם את חברי הקומנדו הסודי של תל-מונד

רוטרי קלאב תל מונד❣️

רוטרי קלאב תל מונד פועלת למען הקהילה בכל ימות השנה,

ובעת המלחמה ביתר שאת גם ובמיוחד למען החיילים והמפונים.

טעימות קטנות: גיוס ציוד לחיילים, התרמות דם, הדפסת תמונת ענק של החטופים, תרומות מחשבים ניידים לילדי המפונים, תרומות למיזמים מרגשים במיוחד, תרומת חולצות לכיתת הכוננות, שיתופי פעולה נרחבים עם מוסדות החינוך לטובת מעורבות חברתית בשעת חירום ועוד..

בתמונה: ניר אהרון הנשיא, רונית בזק מנכ"לית,  חני כהן גזברית, צופית הדר לוריא הנהלה, אושרת מייטיס הנהלה.

חברי רוטרי היקרים – תודה גדולה💙

הלב הפועם של הקהילה💙

קהילת "מבשר ציון" פתחה באולם הכנסים שבבית הכנסת קייטנה המיועדת לילדי מילואימניקים ומפונים, תושבי הדרום והצפון שפועלת כל יום כולל שישי.

אודל טביב האנרגטית מובילה את הפרויקט יחד עם מייקל גודמן, קווין סווין ואביבה שטרקמן, וגייסה לפעילויות הרבות והמגוונות גם את חניכי בני עקיבא ומתנדבים רבים.

פשוט לראות, להתרשם ולהתרגש.

לקהילת מבשר ציון שאמצה אל לבה את המפונים ובני משפחות המגויסים – כבוד ותודה.

אודל המקסימה שמנצחת על התזמורת – תודה מקרב לב

הלב הפועם של הקהילה💙

סיפור קטן על מיזם שהתעצם.

תכירו את גלית מאירי שפתחה בביתה חמ"ל אימהות לאפיית חלות שנשלחות לחיילים שבשטח.

מדי יום חמישי מתכנסות נשים מכל האיזור (רח' הזמיר התגייס מייד), עושות יחד הפרשת חלה, אופות ושולחות את החלות (והעוגות) עם הקדשה חמה לחיילים שלנו המשרתים בגבולות.

גלית יקרה, לך ולכל הנשים היקרות שחברו אליך – תודה ענקית💙

אורן שגיא

מיד עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", התגייס אורן לחמ"ל של מתנדבי הרשות וקיבל על עצמו להיות אחראי על כל השינוע.

כל מה שצריך להזיז ממקום למקום – אורן הוא התשובה עם קאדר של מתנדבים מסורים ודבקים במטרה.

הובלות קטנות וגדולות. ארונית ומיטה למפונים, עוגות לדרום, ציוד לצפון. משלוחי פינוקים וארוחות לחיילינו בגבולות.

"שינוע אקספרס" מכל הלב והנשמה.

תודה לכל הנהגים המתנדבים ותודה גדולה לך אורן על הנעת הפרויקט.

הלב הפועם של הקהילה💙
עירית, כחלק ממערך משק לשעת חירום הפועלת בהתנדבות (!) במועצה כבר שנים, לקחה על עצמה לרכז וללוות את המשפחות המתארחות בישוב מהדרום ומהצפון.
בסיוע מערך מתנדבים חוגגת ימי הולדת, דואגת למגוון פעילויות, לפינוקים, לצ'ופרים, להעברת ציוד נדרש ובמיוחד מהווה אוזן קשבת.
עירית יקירה – תודה מקרב 💙

הלב הפועם של הקהילה💙
בשני קצוות המושבה נמצאות שתי מאפיות שמדיפות ריחות נהדרים של המאפים למרחוק.
הבעלים של הטאבון הצועני יאיר ריעני והבעלים של טאבון דוד דוד יוספוב, אנשים עם לב ענק ונתינה בלתי נדלית.
דברי מאפה טעמים להפליא, חולקו , גם בשעות הלילה ובכל מזג אוויר לחפ"ק ולעמדות אבטחה.
אבל, יותר מכל, מכיוון שהצבא צועד על קיבתו, נשלחו ערמות על ערמות של דברים טובים לחיילים שלנו.
אין מילים שיביעו את התודות של כולם – אליכם.

תכירו את רויטל יצחקי
שתפסה בשתי ידיים את ההובלה של תחום הפעלת הילדים ובכלל זה: ריכוז כל המתנדבים לפעילויות, הכנת לו״ז שבועי ופרסום בקרב הקבוצות הרלבנטיות.
תודה גם לאומנים-מתנדבים שלצידה: ניצן יצחקי -תיאטרון, טובי בגימוב – טנטרה בתנועה, אילנה עמית – שעת סיפור, אורלי בלוך – יצירה בעיסת נייר, רשידה ניצן משחקי אנגלית. תומכות הפעלה: יהלי פיכמן, עדן יצחקי, חלי גינתי, גלי יצחקי, תמר ניצן.
רויטל יקרה – תודה מקרב לב.
תודה לך ולכל סיירת המתנדבים

הלב הפועם של הקהילה💙
ליאורה הקימה בסיוע המועצה והמתנ"ס "סטודיו פתוח" המיועד לאימהות ונשות חיילים המשרתים בימים אלה, להגיע לזמן רוגע, הפגת מתחים, יצירה וחידוש כוחות, בתקופת המתח.
מתנדבות מטפלות שחברו לעשייה:
ליאת נחמה
נורית ירוקר