מליאת המועצה הראשונה והחגיגית (פ 7.1.21)

מליאת המועצה הראשונה והחגיגית התקיימה אתמול בערב, 6.1.21, באולם הרב תכליתי במתנ"ס.
בהנחייתה של ראש המועצה לין קפלן, הוסרטה לראשונה הישיבה ושודרה בשידור חי בדף המועצה.
את הישיבה פתחה ראש המועצה בדברי תודה לעו"ד שמואל סיסו ראש הועדה הממונה, לוולטר גונסלבס העוזר האישי ולחברי הוועדה הממונה שכיהנו ביחד בתקופה זו.
"מבקשת להודות לך על השנים 3.5 שנים של כהונתך בתל מונד, על שיקום ושיפוץ תשתיות, קידום השכונות החדשות 89, ו-105, פיתוח מערך פניות התושבים, פארק ההדרים ועוד. תודה על שיתוף הפעולה במהלך כניסתי לתפקיד, פגישות החפיפה והזמינות בכל נושא ועניין".
עו"ד סיסו, ציין כי הוא חותם באירוע זה תקופה מאתגרת ומעניינת והדגיש בדבריו כי הוא מצא בתל-מונד אנשים אכפתיים, איכותיים ומעורבים וזו הזדמנות להודות לתושבים שגרמו לו להתאהב במקום.
"בשיחותי עמך הבנתי שיש בך את המסירות והנחישות, שיתופי הפעולה, השקיפות וראיית טובת הכלל.
אני משוכנע שביחד עם חברי המועצה תצעידו את תל-מונד קדימה"
לאחר טקס הפרידה מראש המועצה הממונה, הצהירו חברי המועצה אמונים:
"אני מתחייב לשמור אמונים למדינת ישראל ולמלא באמונה את שליחותי במועצה".
בהמשך אישרו פה אחד את כל הנושאים שעל סדר היום כולל את הנציגות של ראש המועצה בוועדה המקומית "שרונים".
(מצ"ב סדר היום)
נעדרה מהישיבה חברת המועצה עינת קידרון שנמצאת בבידוד.
לין קפלן: "אני גאה ושמחה לקחת על עצמי את האחריות הכבדה של הובלת תל-מונד כראש המועצה ואני עושה זאת מתוך תחושת שליחות ציבורית חזקה ומחויבות עמוקה לתושבים.
אחד הנכסים הגדולים שלנו ביישוב הם התושבים שלנו, ואנחנו נייצר את המסגרות והבמות המתאימות להרחבת תרומתם ומעורבותם על ידי תהליכי שיתוף ציבור והשתתפות פעילה בוועדות המועצה שנקים.
יש לנו מועצה מצוינת. חברי מועצה עם ניסיון מוניציפלי, ניסיון בהובלה של מסגרות שונות וניסיון בפעילות ציבורית.
יש לנו במועצה 5 נשים מתוך 11 וגם זה מהווה מקור לגאווה לתל מונד.
בחרתי לתת לכם בישיבה הראשונה שלנו את המדריך לנבחרי ציבור ברשויות המקומיות, עם הקדשה אישית שלי, בכדי לתת לכולנו כלים לעשייה מוצלחת ואפקטיבית.
הרבה הרבה הצלחה לכולנו. בהצלחה לתל-מונד".
*הפרוטוקול הרשמי של מליאת המועצה יעלה באתר המועצה מייד עם אישורו.