מבצע הערכות נרחב – לקראת עונת הגשמים המתקרבת ובאה

פרסום 6.10.20
בשבועות האחרונים נמצאת המועצה, באמצעות החב' הכלכלית, בעיצומן של הכנות לקראת הגשמים שיחלו עוד מעט לפקוד אותנו.
העבודות כוללות: גיזומי עצים, תיקוני מדרכה, ניקוי קולטנים, בורות בכבישים, ניקוי תעלות ניקוז, התקנת מעקות חלודים/שבורים, שיפור התשתיות,טיפול במרזבים בכל מוסדות החינוך ועוד – כהערכות לקראת עונת הגשמים ובכדי למזער ככל הניתן את הנזקים הנגרמים בשל איתני הטבע.
כידוע, המושבה שלנו התברכה בכמות הגדולה של הגשמים.
ראש המועצה שמואל סיסו: " הנחתי את הנוגעים לנושאים אלו לבצע פעולות הערכות לקראת החורף ובתקוה שעונת הגשמים תהיה ברוכה אך לא תביא עמה נזקים בישוב.
בימים האחרונים בצעה החב' הכלכלית החלפת עמודי חשמל
בכמה מוקדים ובקשנו מחברת החשמל להקדים עבודות לשיפור
התשתיות במספר רחובות שסבלו מהפסקות חשמל תכופות (עבודה שכבר הסתיימה לפני 5 ימים).
פנינו למנכ"ל תאגיד המים והביוב בנוגע בעיית מכרסמים במספר מוקדים ואושר טיפול יסודי בפתחי הביוב.
כמו כן ביקשתי ממנהלת השירותים החברתיים במועצה לרענן את הרשימות של הקשישים, מעוטי היכולות ובעלי צרכים מיוחדים על מנת לבדוק צרכיהם בתקופה המאתגרת של הקורונה והכניסה לימי החורף הקרים".
תושבים יקרים,
המוקד העירוני עומד 24 שעות ביממה לקבל את פניותיכם.
במידה וליד ביתכם / נתקלתם בקולטנים סתומים (עלים, אדמה, לכלוך)
או כל מפגע אחר,
התקשרו למוקד בדרכים אלו:
טלפון מוקד 24 שעות ביממה – 097774100
אתר המועצה, אפליקציה   ישובית ופייסבוק הרשותי.