ישיבת תדרוך – פיקוד העורף "ביחד – מנצחים את הקורונה"

ישיבת תדרוך – פיקוד העורף
"ביחד – מנצחים את הקורונה"

בעקבות ההנחיות החדשות של משרד הבריאות, כינס ראש המועצה, עו"ד שמואל סיסו את ראשי המכלולים בשעות החירום – לדיון על התנהלות מחלקות המועצה בימים אלה ולעמוד מקרוב אחר יישומן.

למרבה המזל, ניתן היה לקבל גם תדרוך מאת סא"ל (מיל.) יהונתן רז מפיקוד העורף שכן היום – במקרה – נקבעה פגישה לאימון רשותי בנושא אפשרות לנפילת טילים באזורנו.
רז התייחס לפקודת "בריאות העם" ולאפשרות עליית מדרגה בארץ בכלל ותל-מונד בפרט.
לדבריו, בשל פניות רבות של תושבים עבר כל מערך הטלפונים של מד"א לסיוע פיקוד העורף – על כל המשתמע מכך.
סיסו ורז הדגישו את החשיבות של לקיחת אחריות אישית, הצורך בהקפדה על היגיינה אישית, רחיצת ידיים, הימנעות ממגע, ביטול אירועים קהילתיים ועוד.
כמו כן הודגשה בישיבה החשיבות והדחיפות במתן מענה מיטבי ויצירת קשר מידי עם האוכלוסיות המוחלשות.
בעצה אחת, על מנת לשמור על שלום ובריאות התושבים הוותיקים שביישוב, הוחלט לסגור את מועדון הוותיקים (הקשישים) .
בתאריך 29.3.20 יתקיים תרגיל רשותי מיוחד לנושא זה.

וממשרד הבריאות הועבר עכשיו קישור לדעת אם בסביבתכם יש חולי קורונה:

למעבר לאתר לחצו כאן