ישיבת הכרות – איחוד הצלה 20.1.21

"איחוד הצלה", ארגון מתנדבים להצלת חיים הוקם בשנת 2006 ע"י אלי ביר ובתל-מונד הוקם הסניף ע"י ניב בוחבוט בשנת 2015.
כיום מונה ארגון 'איחוד הצלה' מעל ל- 6,000 מתנדבים הפעילים מדן ועד אילת והוא מאושר כגוף מסייע רשמי בשעת חירום על ידי משרד הבריאות.
מתנדבי “איחוד הצלה” מגישים סיוע רפואי לחולים ולפצועים הזקוקים לטיפול וסיוע רפואי מידי.
בתל-מונד מונה הסניף כ- 70 מתנדבים ביניהם רופאים, חובשים, פרמדיקים ואחיות הפועלים למען הצלת חיים, במהירות, במסירות ובמקצועיות – באופן מידי ללא עלות.
קצרה היריעה מלספר על הנתינה של חברי איחוד הצלה בתל-מונד. ראשונים להגיע לכל קריאה. ראשונים להתנדב לכל משימה. את האפוד הכתום והזוהר רואים בכל מקום ובכל רגע נתון. חלק מקהיליית תושבים מתנדבים. מאבטחים אירועים, מחלקים מזון למשפחות, חלק מסיירת ימי הולדת, מחלקים תיקים למתגייסים – אין סוף של נתינה.
היום, יום רביעי, 20.1.21 התקיימה פגישה בלשכת ראש המועצה לין קפלן במטרה להעמיק את שיתוף הפעולה בין הרשות לאיחוד. בפגישה השתתפו: דדי דהן – מזכיר המועצה, ניב בוחבוט ראש סניף תל-מונד והסביבה – דרור צפון באיחוד הצלה, עפר שפירא סגן סניף תל-מונד ושלומי ליפשיץ רכז המבצעים בסניף.
לין קפלן ראש המועצה: "אני מאוד מאמינה בחיזוק שיתופי הפעולה בין הרשות לבין ארגונים ועמותות. גופי המתנדבים בכלל ואיחוד הצלה בפרט עושים עבודת קודש יומיומית. אני רואה את תפקידי כרשות לחזק גופים שכאלו. בפגישה עלו מספר כיוונים לשיתופי פעולה נוספים וביקשתי לקדמם במסגרת תכניות עבודה מסודרות."
תמונה יכולה לכלול: ‏‏3‏ אנשים‏