ילדודס, גני הילדים מחכים לכם… 16.10.20

בעקבות החלטת קבינט הקורונה שהתכנס הערב, הוחלט, ע"י צוות החירום הישובי – לפתוח ביום א' בבוקר כל גני המועצה לגילאי 3-6.
הגנים יפעלו החל משעה 07:30 ועד 14:00.
כהכנה לפתיחת גני הילדים עבדו הסייעות בימים האחרונים לניקוי והכשרת הגן לאחר הסגר.
בנוסף פעלו גופי המועצה, מחלקת תחזוקה וגורמים נוספים להכשרת הגנים.
אנו ממתינים עדין למתווה משרד החינוך לאופן בו יפעלו הגנים ונעדכן כמובן ברגע שתצאנה ההנחיות.
בשלב זה טרם התקבלו החלטות בממשלה שיאפשרו הפעלה בטוחה של מסגרות הצהרונים, המחייבות איחוד של עד 3 גנים.
ככל שיתקבלו הבהרות בנושא תפורסם הודעה נפרדת בהמשך.
בכל אופן הצהרונים לא יפתחו ביום א', עידכון לגבי מועד פתיחתם יועבר ישירות מהמתנ"ס.
נכון לשעה זו, כפי שהיה עד הסגר הנוכחי, הורים לא יורשו להיכנס לתוך הגן והפרידה מהילדים תעשה ליד שער הגן.
בהנחיית ראש המועצה, עו"ד שמואל סיסו, וכדי להמנע מהתפרצות נוספת של המחלה ביישוב,
אנו מבקשים מההורים לנהוג במשנה זהירות ולהימנע משליחת ילדים לגן בכל מקרה שאחד מבני המשפחה הגרעינית נמצא בבידוד,
וזאת עד לקבלת תוצאה שלילית לקורונה לגבי האדם המבודד.
כמו כן יש להצטייד כמובן בהצהרת בריאות לפני הכניסה לגן.
ההנחיה הזו היא מחמירה מהנחיות משרד הבריאות ומחייבת שיתוף פעולה מצד ההורים והמשפחות אבל,
היא נועדה כדי להימנע, ככל הניתן, ממצב בו כל ילדי הגן ישלחו לבידוד כתוצאה מחשיפה לחולה.
בעת הזו נדרשת מכולנו אחריות אישית וקהילתית.
שיהיה סוף שבוע רגוע ונעים🌹
אנו מחויבים כל העת לזכור