יו"ר ההנהגה – נבחרה לתפקיד ליפז בן כהן

בפגישת הנהגת גני הילדים שהתקיימה בביתה של גיתית סמואלסון יו"ר ההנהגה היוצאת, נבחרה לתפקיד ליפז בן כהן אמא לתאומים בגן גלעד ולילד בגן הפקאן.
הפגישה התקיימה תחת כל ההנחיות של משרד הבריאות והוצגו נושאים שונים ע"י איתי דקל מנהל קדם יסודי:
דיווח על תחילת השנה ותקופת ההסתגלות – עברה ללא תקלות בזכות הצוותים ושיתוף הפעולה עם ההורים.
השנה נוסף צוות גדול לגני הילדים וזאת בעקבות התיקון לחוק החדש לילדים המשולבים.
נוספו לצוות הקיים 2 סייעות מתגברות במשרה מלאה וסייעת מובילה ביום משרה נוסף.
* הועלה נושא ילדים אלרגנים המשולבים בגנים, ועד ההורים והורי הגנים ממלאים אחר ההנחיות ומקפידים על אי הכנסת מזון מסכן חיים, תודה על שיתוף הפעולה גם בנושא זה.
המועצה נערכת לבניית 2 גנים נוספים לשנה הבאה בסמוך לבי"ס נוף ילדות.
הגנים שודרגו בדשאים סינטטיים, בר מים חדש לכל גן, ריהוט פנים חדש, חיפויים בגדרות הגן עם משפטי חינוך ותחזוקה שוטפת שבוצעה בשיפוצי הקיץ, כולל צביעה והכנת הגן. בנוסף הוזמנה הדברה לכל גן שתתבצע בזמן הסגר.
תל"ן – תכנית לימודים נוספת בגנים תשולב המשך, כך שהגבייה תעשה דרך המועצה גם לתל"ן וגם לסל התרבות ברגע שניתן יהיה לחזור לחיי השגרה וההצגות.
המגמה- לבצע בכל גן 3 תכניות שבועיות.
הוחלט להקים צוות חשיבה שיורכב מהורים, גננות ונציגי המועצה.
מודים לגיתית סמואלסון על השנים בה כיהנה כיושבת ראש ועד ההורים ומקבלים בברכה את ליפז שתחליפה בתפקיד המאתגר והחשוב.
דבר יו"ר ליפז בן כהן:
"הורים יקרים,
לכבוד הוא לי לייצג יחד עם חברי הנהגת הורי הגנים, את ציבור ההורים בגני הילדים.
כנציגות הורים אחראית נמשיך לפעול לקידום מערכת החינוך לגיל הרך, תוך דיאלוג פתוח ומכבד ועשייה משותפת עם המועצה, הגננות והצוותים החינוכיים.
לאור חשיבות פעילותה של ההנהגה לרווחת ילדינו ולעתידם, אני מזמינה את כל הורי היישוב לתרום מכישוריהם לטובת הילדים ולראות בנו כתובת לכל פנייה ובקשה ובית פתוח להצגת כל דעה ורעיון.
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לגיתית על ייסוד הנהגת הורי הגנים בתל מונד ועל עשייה משמעותית בשנתיים האחרונות.
בשם כל חברי הנהגת ההורים,
אני מאחלת לכולנו ,שנעבור בקלות את התקופה הזאת ושילדנו יצמחו מתוכה עם יכולות גבוהות יותר.
שתהיה שנה מוצלחת למרות ועל אף האתגרים".
מי ייתן ובמהרה נחזור לשגר החיים – גם בצל הקורונה!