טקס הנחת אבן הפינה לבניית שלושה גני ילדים בשכונת היערות

תל-מונד מקום של חינוך.

הלכה למעשה.

ראש המועצה: " אחד הדברים המספקים ביותר בתפקיד, הוא ליצור יש מאין.

וליצור יש מאין בחינוך, זה מרגש במיוחד."

בשעות הבוקר ובאווירה חגיגית במיוחד, התקיימה הנחת אבן הפינה לבניית שלושה גני ילדים בשכונת היערות בתל-מונד.

הטקס התקיים במעמד ראש המועצה לין קפלן, חברי מועצה: איילה רבין, יונת ארז חגאי ורותם ריעני, מנכ"לית המועצה תהילה מימון, שדרת הניהול במועצה, מתכנני הפרויקט והחברה הקבלנית, יושבי ראש ועד הגנים ואורחים נוספים.

לטקס הגיעו גם אורחים מיוחדים ומתוקים – ילדי גן האלון, שהכינו מגילת קלף חגיגית אותה הטמינו בבור שנחפר במקום וריגשנו את באי הטקס עם שיר תפילה.

בדברי ברכתה הדגישה ראש המועצה, כי הגנים תוכננו בקונספט חדשני, תוך ניצול מיטבי של שטחי ציבור, שימוש בחומרים עמידים וידידותיים לסביבה, חשיבה פדגוגית שבאה לידי ביטוי כבר בשלב התכנון בחצרות עשירות ובכך שחלק מריהוט הגן מובנה כבר בשלב הבנייה.

כל זאת ועוד נעשו בשותפות מצוינת וחשיבה מחוץ לקופסא בין הנהגת ההורים למועצה כתפיסה ניהולית אותה מובילה ראש המועצה בשלוש שנים האחרונות.

בשנה שעברה נבנה ונפתח בית הספר היסודי 'בין הפרדסים' לאחר עבודה מאומצת של 8 חודשי בניה אינטנסיביים.

בית ספר זה הצטרף לארבעת בתי הספר היסודיים ביישוב.

כמו כן נפתח השנה, לראשונה בתל-מונד, גן חינוך מיוחד לצד 26 גני ילדים ברחבי המושבה.

בשנת הלימודים הקרובה יפתחו שלושה גני ילדים נוספים בתל-מונד, במקום בו התקיים הטקס וקטנטנים שלנו ימלאו את החצרות ומתקני הגן בהתרגשות גדולה.