חוזרים ללימודים! (פרסום מתאריך 27.10.20)

הורים יקרים,
חוזרים ללימודים!
לאחר שהחזרנו את הקטנטנים למערכת, השקענו מאמצים משותפים לבניית תוכנית לימודים ועד לקבלת האישור הסופי של קבינט הקורונה.
הורים יקרים,
6 ימים מלאים בגני הילדים! 5 ימים בשבוע לתלמידי א'-ד'!
לאור החלטת קבינט הקורונה על מתווה החזרה ללימודים, הנחה ראש המועצה, עו"ד שמואל סיסו להערך לחידוש הלימודים כבר בתחילת השבוע.
בהתאם לכך,
גני הילדים יחזרו לפעול במסגרת 6 ימים בשבוע !
תלמידי א'-ד' ילמדו – בחלוקה לקבוצות – 5 ימים בשבוע!
יש לציין כי משרד הבריאות הוציא הנחיות שמקשות מאוד על ההתארגנות והתכנון של מערכת השעות וכאן התודות לצוותים החינוכיים שלנו על עבודה מאומצת, יצירתיות ומאתגרת.
לתלמידי ה' ועד י"ב:
ראש המועצה הנחה היום, בישיבה דחופה, שבתי הספר, בשיתוף הנהגת ההורים, יבחנו כיצד יכולים לתת ביטוי להחלטת הממשלה לאפשר מפגשים בחצרות הלמידה בקבוצות של עד 15 תלמידים.
למזלנו, בתי הספר שלנו שופעים מרחבים מגוננים ומאובזרים.
על מנת לאפשר מתווה זה, מסר עו"ד סיסו כי המועצה תיתן מענה לכל צורך שיעלה ע"י מנהלי מוסדות החינוך ובכלל זה תקציבים לשעות עוזרי חינוך, הצטיידות וסיוע בגיוס כח אדם.
האתגר המרכזי שאיתו המועצה ומוסדות החינוך מתמודדים בחודשים אלה – גיוס כח אדם!!!
אנו פונים אליכם,
לסייע בגיוס עוזרי/עוזרות חינוך לגני הילדים ולבתי הספר.
ראש המועצה מסר מדובר בשכר הולם שיוכל לתת מענה גם לסטודנטים /מחפשי עבודה שהחינוך וילדים קרובים ללבם!
תודה גדולה לעובדי המועצה ולסגל החינוך שנטלו חלק בעבודה המאתגרת והשקיעו מאמץ עד להוצאת תוכנית זו לפועל!
*המתנ"ס עמד בקשר עם ההורים לבדיקת התכנות להפעלת הצהרונים, ויעמדו עם ההורים בקשר בהמשך – ישירות!
בהצלחה לכולנו!