התייחסות המועצה לחזרת חטיבת הביניים ללימודים

24.2.21
בתל-מונד, כמו ברשויות אחרות בארץ,
כולל פורום ה-15 התקיימו מפגשים במרחבים הפתוחים.
מי שזכה לראות את התלמידים משחקים קלאס,
פיצוץ בלונים והכנת משלוחי מנות – ברוח החג, נהנה מאוד.
(התמונות – מדברות בעד אלף מילים).
יש להדגיש כי למרות הפירסומים באמצעי התקשורת על חזרתם של תלמידי ז' ועד י' ללימודים סדירים היום– לא קרו במציאות.
הפעלת התלמידים שלא במתווה בו נקבע ע"י משרד החינוך – הינו עבירה על החוק.
כל מה שנאמר בתרועה גדולה – הסתיים בקול ענות חלושה וכולם הפעילו היום את התלמידים על פי המתווה וההנחיות של משרד החינוך.
עינת קליש רותם, ראש עירית חיפה (מפורום ה-15) כתבה הבוקר בטויטר:
"בשעה טובה חזרו תלמידי ז'-י' ללימודים בחיפה ולאירוע פורים עפ"י המתווה של התו הסגול ובהתאם לכל הנהלים".
אנו משוכנעים כי לכולנו רצון עז שכל התלמידים שלנו יחזרו לחבוש את ספסל הלימודים,
ובטוחים כי כלל התושבים מצפים מהמועצה לנהוג באחריות ובהתאם לחוק.
בתאריך 10.2.21 התקיימה פגישה בלשכת ראש המועצה לין קפלן עם מנהל מח' החינוך אילן הדס ומ"מ מנהל המתנ"ס דרור גרינבלום שבה הנחתה ראש המועצה את המתנ"ס להכין תוכנית פעילויות לנוער.
ישיבה זו התקיימה לאחר ישיבה שנערכה ביוזמת הנהגת ההורים עם ראש המועצה.
בישיבה זו הציגו היו"רים את הרעיונות והכיוונים לשילוב השכבות שאינן לומדות בבית הספר.
אנו שמחים כי בינתיים שכבת כיתות ה' – ו' חזרו לספסל הלימודים ובתקווה כי תלמידי החטיבה וכיתות י' יחזרו גם הם עוד לפני ה- 5.3.21.
היום מתקיימת פגישה נוספת בהשתתפות נציגי הורים שנבחרו ע"י הנהגת ההורים ביחד עם הגורמים המקצועיים לעניין זה – מנהל מח' החינוך ומנהל המתנ"ס.