במילים חמות אלו קיבלו בבית החינוך רבין – את ראש המועצה לין קפלן

"ברוכה השבה הביתה"
במילים חמות אלו קיבלו בבית החינוך "רבין" את ראש המועצה לין קפלן בסיור שערכה אתמול, יום ראשון 3.1.21 בביה”ס, לבקשתה.
ראש המועצה התקבלה על ידי המנהלת חגית קדמי לוי לפגישה עם צוות ההנהלה של בית החינוך, ובהמשך נערך סיור בבית הספר.
בחלק הראשון של המפגש השתתפה גם נעמה אורן תלמידת יב' במגמת פיזיקה וביולוגיה (וכן, חלומה ללמוד בעתיד רפואה), רשגד"ית של כיתות ח' .
נעמה הציגה את המיומנויות והערכים שרכשה בבית החינוך מעבר ליכולת הלימודית.
בדבריה הדגישה מונחים כמו תחושת ביטחון וכבוד הדדי.
נעמה: "למדתי בביה"ס את המשמעות של המילה כבוד. כשהזולת מרגיש את הכבוד שאנו מעבירים – זה גם נראה לעין.
למדתי את זה בבית הספר ויישמתי את זה גם כמדריכה וכרשגד"ית מול החניכים שלי".
ראש המועצה הודתה לה בחום ואיחלה לה הצלחה גדולה בבחינות הבגרות ובהמשך דרכה בעתיד.
מדברי ראש המועצה לין קפלן בפגישה: " בחרתי ביום הרביעי שלי בתפקיד להתחיל בסיורים בבתי הספר ביישוב בשל החשיבות הגדולה שאני מייחסת למערכת החינוך שלנו.
בתפיסה שלי – חינוך פורמלי וא-פורמלי הוא אחד הנושאים החשובים ביותר בניהול רשות, בגלל ההשפעה המשמעותית של מערכת החינוך על עתיד הילדים שלנו.
חשוב לי מאוד שכל ילד בתל מונד ימצא את המקום הנכון עבורו, ושיחווה סביבת לימוד נעימה, תומכת, בטוחה, מאפשרת, מקדמת ומצמיחה.
לא כחזון שתלוי על הקיר אלא במציאות היומיומית.
בנוסף, חשוב לי מאוד לחזק את שיתוף הפעולה והשקיפות במשולש: צוותי החינוך, ההורים והמועצה.
אני רואה בכן שותפות לקידום החינוך שלנו ואני רוצה שתראו בי שותפה שלכן. אני מאחלת לכולנו הצלחה רבה ".
סיורים נקבעו בכל בתי הספר ביישוב.