שולחן עגול – נוער תל-מונד

במעמד ראש מועצת תל-מונד עו”ד שמואל סיסו וכל השותפים לעשייה עם הנוער בישוב הן מהחינוך הפורמלי והן הבלתי פורמלי התקיימה פגישה בה הוצגו כל שיתופי הפעולה והפעילות המגוונת של בני הנוער ועם בני הנוער.

שמואל סיסו עם תלמידים
ראש המועצה ציין, בדברי ברכתו, את החשיבות שהוא רואה בשיח המשותף עם מי שנמצא סביב השולחן – כל אחד בתחומו – והודה לאדם אופק על עשייה מבורכת ועל יכולת הובלת נושא חשוב ורגיש בגובה עיניים ובמסירות ראויה לשבח. בחיוך, הזכיר שוב את העובדה שאדם נבחר למנהל הנוער המצטיין לשנת 2017.
טירה – מפקחת איזורית, עירית מהנהגת הצופים שבט פולג, אבי מנהל המתנ”ס, אתי מרכזת קידום נוער, קומונרית בני עקיבא, דפנה מבי”ס רבין ברכו ותארו בקצרה את שיתופי הפעולה
ונציגי מועצת הנוער דווחו על הפעילויות והתוכניות לעתיד.
ברכות לשלומי בדש שנבחר להיות נציג במועצת התלמידים והנוער הארצי.

בני נוער

אדם אופק דיבר בחום רב על שיתופי הפעולה האיתנים והמדהימים שיש לו עם כולם, הודה לראש המועצה על הרוח הגבית ועל המחשבה וההשקעה העצומה במועדון הנוער המאובזר לעילא המהווה כיום את פרוייקט הדגל של הנוער.
“כיום מועדון הנוער משמש כבית שני כמעט לכל הקהילה. בני הנוער חולקים ימים ושעות על פי החלטות משותפות שלהם.
לאחרונה נערכה מסיבה עד השעות הקטנות של הלילה ובזכות חלונות אקוסטיים שהתקינה המועצה לאחרונה לא הפרענו את מנוחת השכנים.
אני חייב לציין גם את העשייה של בני הנוער עם תנועת הילדים “תפוזונים” המיועדת לילדי כתות א’ עד ג’ ושמרחיבה את שורותיה ומונה עשרות ילדים”.
בהצלחה.